Harta site-ului
Ajutor
Comisia raională Dubăsari pentru recensământul populației și locuințelor s-a întrunit în ședință
Comisia raională Dubăsari pentru recensământul populației și locuințelor s-a întrunit în ședință

Astăzi, 13 iunie curent, Comisia raională Dubăsari pentru recensământul populației și locuințelor, s-a întrunit într-o nouă ședință de lucru, în cadrul căreia a fost abordat subiectul Cu privire la mersul desfășurării recensământului populației și al lucuințelor în anul 2024  în raionul Dubăsari. La finalul întrunirii membrii prezenți au aprobat o nouă Decizie, nr. 2/1 din 13 iunie 2024. Conform acesteia se recomandă autorităților publice locale de ambele niveluri să acorde suportul necesar personalului temporar de recensământ, în soluționarea pozitivă a cazurilor de refuz și a altor probleme care apar, la solicitarea acestuia, pentru intensificarea lucrărilor și finalizarea cu succes a procesului de recenzare în teren.
În urma informației prezentate de către dna Eugenia Luchianov, responsabil RPL Dubăsari, în procesul de recensământ al populației și al locuințelor în raionul Dubăsari sunt antrenați 28 recenzori, 4 supervizori, un specialist IT și  un responsabil de  recensamânt.
 Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
018679538829
2024-06-15 03:26:48
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Comisia raională Dubăsari pentru recensământul populației și locuințelor s-a întrunit în ședință - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta